Loading...
Over TECN2017-03-07T11:51:26+00:00

Welkom bij TECN

Op deze pagina kun je vinden hoe wij zijn ontstaan, wat onze missie & visie is, hoe ons team eruit ziet en hoe wij maatschappelijk ons steentje bijdragen.

Ontstaan

TECN bestaat sinds 1 januari 2017 en is opgericht door eigenaren Orry van Doorn en Sebastiaan Sprenkeling.

Orry was als zelfstanding ondernemer al gespecialiseerd in reparaties van o.a. smartphones, tablets en computers. Daarnaast hield hij zich ook bezig met particuliere- en zakelijke mobiele abonnementen. Het bedrijf liep erg goed, maar miste capaciteit om aan de vraag te kunnen voldoen.

Sebastiaan is al sinds 2009 werkzaam in de zakelijke telecom en is gespecialiseerd in mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Hij was werkzaam als accountmanager bij een zakelijke partner van KPN, maar kon zich onvoldoende ontplooien in zijn werk.

Orry en Sebastiaan hebben daarom in 2016 besloten de handen ineen te slaan! Omdat zij beide over verschillende kwaliteiten en ervaring beschikken, kunnen ze elkaar op diverse gebieden goed aanvullen.

Het schrijven van Businessplan begon en zo is op 1 januari 2017 TECN begonnen.

Missie & Visie

Missie van TECN

TECN vindt het belangrijk om op een persoonlijke en informele manier zaken te doen met én voor de klant. TECN luistert naar de klant en biedt op basis daarvan altijd maatwerk. Zo komt TECN met de beste oplossing voor klant.

Daarnaast vindt TECN het erg belangrijk dat de klant altijd de voordeligste oplossing aangeboden krijgt. Daarom werkt TECN op basis van ‘no cure, no pay’, wat betekent dat er altijd een oplossing moet worden geboden, voordat de klant ook daadwerkelijk betaald.

Wij zijn van mening dat de klant zich moet focussen op zijn core business en een totale ontzorging mag verwachten van TECN op het gebied van telecom en energie.

Visie van TECN:

TECN ziet de telecommarkt veranderen. Telecom gaat steeds meer over in ICT, wat betekent dat TECN zich in de toekomst meer zal moeten richten op de ICT markt om te voldoen aan de vraag van de klant.

TECN ziet ook de energiemarkt veranderen. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker aspect, op zowel de particuliere als de zakelijke markt. TECN wilt zich in de toekomst meer gaan focussen op deze aspecten van de energiemarkt om zo aan de vraag van de klant te voldoen.

Wij zijn van mening dat de klant zich moet focussen op zijn core business en een totale ontzorging mag verwachten van TECN op het gebied van telecom en energie.

Team TECN

Even voorstellen:

Orry van Doorn

Orry is in 2011 begonnen als zelfstandig ondernemer, nadat hij jaren in de mobiele repartie heeft gewerkt. Naast zijn werk, deed hij hobbymatig mobiele reparties en gaf hij advies en hulp op dit gebied. Vanuit zijn zolderkamer in Alkmaar, is hij toen het bedrijf ODtelecom begonnen.

Orry zijn zolderkamer bleek al snel te klein voor de vraag, waardoor hij in 2011 zijn baan heeft opgezegd en zijn zolderkamer heeft ingeruild voor een kantoor in Alkmaar.

Orry heeft zich met zijn jarenlange ervaring in de telecom op de kaart gezet in Alkmaar en omstreken en hoopt met TECN de groei door te kunnen zetten en uit te groeien tot een prachtig bedrijf!

Team TECN

Even voorstellen:

Sebastiaan Sprenkeling

Sebastiaan is een geboren ondernemer. Zijn opa, vader en ooms waren allen ondernemers en dus was het niet meer dan logisch dat Sebastiaan ook eigen ondernemer zou worden. Sebastiaan is opgegroeid in Egmond aan den Hoef en momenteel samenwonend in Broek op Langedijk.

Sebastiaan heeft altijd de visie gehad om het bedrijf van zijn vader over te nemen, maar dit is helaas failliet gegaan in 2008. Sebastiaan wist daarna niet goed wat hij moest gaan doen en is in de telecom terecht gekomen waar hij sinds 2009 al werkzaam in is.

Sebastiaan is begonnen als binnendienstmedewerker en later doorgegroeid tot accountmanager. In zijn werk als accountmanager optimaliseerde hij telecom en IT voor het MKB en de grootzakelijke markt.

Sebastiaan hoopt met TECN een bedrijf neer te kunnen zetten, waar hij zijn kwaliteiten volledig kan benutten!